Wat hebben de oprichter van de wereldleider in predictief onderhoud voor industriële machines, een tweesterrenchef, de CEO van het enige bedrijf ter wereld dat de circulaire economie introduceert voor ziekenhuisafval en de oprichter van een Belgische wijngaard die een mousserende wijn produceert die vaak vergeleken wordt met de grootste champagnes allemaal gemeen?
Ja, het zijn visionairs, experts en resoluut actiegericht. Maar bovenal delen ze een gemeenschappelijke trots: MONTOIS zijn!
Tijdens een uitzonderlijke avond vertellen deze vier inspirerende persoonlijkheden over hun unieke professionele parcours en hoe hun Montois roots hun visie en ambities hebben gevormd.
Amélie MATTON (CEO van Ecosteryl), Fabrice BRION (Oprichter en CEO van Icare Group), Éric FERNEZ (Chef-kok van het tweesterrenrestaurant D'Eugénie à Émilie), Hubert EWBANK de WESPIN (Oprichter en CEO van Domaine du Chant d'Eole).
En omdat ondernemen ook netwerken is, wordt de avond afgesloten met een all-inclusive Walking Dinner, waar je de kans krijgt om te netwerken met enkele van de meest dynamische geesten in de regio Mons.